🍂 DOPRAVA ZDARMA s kódem "PODZIM24" pro objednávky nad 500 Kč do 22.9.2024 🍂

Podzimní korálkování

Nalaďte se do podzimní nálady se šperky a dekoracemi podle těchto návodů. Teplý čaj, voňavá svíčka, oheň v krbu, pohodová muzika a na korálkovací podložce barvy podzimu 🍂 Cítíte tu pohodu? 🥰

V tomto video návodu vám Denisa Kangas ukáže jednoduchou techniku šitého šperku, kterou si můžete vyrobit podzimní náušnice, náramek i náhrdelník. Použít můžete jakékoliv korálky (nejen podzimní). Jako základ doporučujeme rokajl velikosti 11/0 a mačkané korálky různých tvarů - lístečky, dýně, kytičky, kuličky, ohňovky, perly ...

K šití budete potřebovat korálkovací nit, korálkovací jehlu, jemné nůžky a podložku na korálkování. Komponenty zvolte podle účelu použití šperku.




Pokud šití a malé korálky nejsou vaše parketa, sáhněte po podzimní stavebnici na lapač slunce. Pomocí kleští jen propojíte jednotlivé komponenty spojovacími kroužky a vyrobíte krásnou dekoraci do okna, která bude zachycovat jemné podzimní paprsky.

Ve stavebnici najdete veškerý materiál a podle video návodu níže to snadno zvládnou i začátečníci. Stavebnice může být i krásným dárkem pro vaše blízké.

17


A pokud na korálky teď vůbec nemáte chuť, vyrazte pro materiál do přírody a vyrobte si podzimní věnec. Jednoduchý návod najdete na našem starém blogu ZDE.

266

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz